info@gpi-elektrotechniek.nl Azalealaan 3 - 6851 TC Huissen 026 44 23 257

Trafo / Verdeler huis

Mocht u als bedrijf genoodzaakt zijn om uit te breiden met een nieuwe trafo, dan kunnen wij hier in ondersteunen.

Film van de plaatsing Klik op de foto om de plaatsing te zien!

Verdelers en hoofdlijnen
Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van complete elektrische installaties in de industriële sector.

Binnen dit vakgebied van GPI Elektrotechniek valt het plaatsen van een compleet nieuwe Halyester installatie in bestaande en/of nieuwe bedrijfspanden.
De complete installatie wordt in overleg met de klant bepaald en uitgevoerd. Afhankelijk van de capaciteit van de installatie wordt nagegaan of een nieuwe verdeelinrichting, of uitbreiding geplaatst moet worden.
Het kabeltraject vanaf de verdeelinrichting verzorgen wij van A tot en met Z. Door een breed en diep assortiment aan kabels, zit de juiste er altijd tussen. Standaard kabels, kabels voor alarmcentrales, voedingskabels voor zware verdeelinrichtingen en zelfs motorkabels die tegen bijtende stoffen kunnen. Kortom, de kans is groot dat wij de juiste kabel voor uw installatie kunnen leveren. Naast het leveren en plaatsen van kabels kunnen wij ook mechanische werkzaamheden tot ons nemen. Werkzaamheden als het plaatsen van ladderbanen en kabelgoten behoren tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een elektrische schaarhoogwerker die een werkhoogte van maximaal 7,5 meter kan bereiken.

Datanetwerk
Naast de basisvoorzieningen zijn wij ook inzetbaar voor het aanleggen van een datanetwerk (Cat6 en Cat7),
Het traject van ethernet, vanaf patchkast tot aan de aansluiting behoort tot de mogelijkheden. Zelfs met kabels die het hoogste rendement halen, om snelheidsverlies te voorkomen.